luni, 14 iulie 2014

Parintii isteti cumpara de pe www.smart-baby.ro

    Toti parintii stiu cat de important este fiecare minut petrecut alaturi de copilasii lor! Fiecare ora este importanta, parca nu vrei sa pierzi nimic din toate giumbuslucurile si minunatiile facute de cei mici, si fiecare strambatura sau nazdravanie e savurata cu bucurie!
  
     In aceste conditii, cand ducem zi de zi o lupta continua cu timpul, care parca nu ne mai ajunge, incercam sa valorificam la maxim clipele petrecute alaturi de micutii nostri! Ce e mai important decat veselia copilasilor cand parintii le sunt alaturi, in marea lor incercare de a descoperi lumea?

    Cu siguranta un parinte a inventat comertul online, pentru ca a constientizat cat timp petrecem la cumparaturi, si cata energie consumam in goana dupa produse ieftine si de calitate! Am devenit eu insami, de cand sunt mama pentru a doua oara, mare fana a cumparaturilor online, in special cand vine vorba de produse pentru copii! Asa castig mult timp pe care il petrec cu cei doi copii, si, de cele mai multe ori, gasesc si preturi mult mai rezonabile decat intr-un magazin clasic!
    Un magazin pe care il recomand tuturor este http://www.smart-baby.ro/, care ofera produse de  calitate exceptionala la preturi rezonabile, sub motto-ul "Every baby is a smart baby" :) . Navigarea pe site este facila datorita impartirii pe sectiuni a produselor (Scaune Auto, Masa-Odihna, La plimbare, Diverse, Carucioare), iar designul este  placut si de catre cel mai pretentios privitor! In plus, te imbie si oferta de vara - toate comenzile lansate pana pe 31 iulie au o reducere de 10%! 

  Mie imi face cu ochiul o minunatie de tricicleta DHS Baby 111  http://www.smart-baby.ro/produs/tricicleta/tricicleta-dhs-baby-111/3495.html . Are are un pret foarte bun  - 319 lei, este dotata cu maner detasabil, parasolar, centura de siguranta in 5 puncte, cos pentru jucariile lui Baby cel smart si gentuta pentru mamica Smart! In plus, suportul pliabil pentru picioare si scaunelul reglabil in 2 trepte fac din aceasta tricicleta o achizitie profitabila, pentru ca poate fi folosita cel putin 3 ani! Parca o si vad pe fetita mea, Teodora, chiuind de bucurie cand mergem la plimbare prin parc cu aceasta tricicleta! 
    Pentru ca la plimbare avem nevoie si de o sticluta cu apa si un sendvis sau un fruct care sa nu se incalzeasca sub razele soarelui, va recomand si o gentuta foarte simpatica, mai precis un rucsac termoizolant sub forma de animalut http://www.smart-baby.ro/produs/rucsac-termoizolant/rucsac-termoizolant-pentru-pranz/3730.html .

   Acestea fiind spuse, va urez spor la cumparaturi istete! Si nu uitati sa dati un like si paginii de Facebook a acestui magazin online pentru bebelusi si bebeluse, pentru a fi la curent cu noutatile si recomandarile cele mai recente https://www.facebook.com/smartbabyRO .
   Acest articol a fost scris la recomandarea unei bune prietene, mama de doi puiuti (ca si mine) si posesoare de blog fain http://zambeste-blue65.blogspot.ro/ si  particip astfel  la concursul organizat de Pishky http://crash4crantz.wordpress.com/2014/05/28/concurs-smart-baby-castiga-si-tu/ . Va puteti inscrie si voi in concurs, daca aveti inspiratie si dorinta de a impartasi tuturor ideile voastre smart:) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu